Tilaamani turkoosit bikiniliivit ja turkoosi bikinialaosa saapuivat tänään postissa. Odotin niitä kuin kuuta nousevaa, mutta pettymys oli suuri, kun huomasin, että tuo bikiniliivien ympärysmitta oli aivan liian pieni, vaikka kuppikoko oli ihan sopiva. En saanut edes kiinni näitä, vaikka nämä olivat muka isoille tytöille sopivat. Ei ole, jos ympärysmitta alle 100.

Palautukseen nämä kyllä menevät ja samoin tuo alaosa, koska mitä tekisin bikinialaosalla jos ei ole siihen yläosaa? No kaipa sitä voisi toplessina rannalla vetää, mutta ei ehkä ole ihan mun juttu.

ikean_kanapullat.jpg

Tuon bikinien sovittamisen jälkeen olikin jo nälkä, kun olin odottanut niiden saapumista jo pari tuntia, joten päädyin maistelemaan Ikean tuomisia. Lautaselle päätyi tänään ekaa kertaa Ikean kanapullia ja sanotaanko nyt näin, että eivät päädy toiste mun ostoslistalle.

Nuo kanapullat olivat aika, noh, mitenkä sen nyt sanoisi? Ei sitkeitä tms., mutta jotenkin tosi kiinteitä ja niitä piti pureskella paljon ja itse en oikein hirveän kiinteistä pullista välitä vaan tykkään just semmosista pehmeistä ja suussa sulavista pullista.

Huomasin kuitenkin, että kun pistin reilusti muusia päälle niin olivat ne ihan syötäviä ja jotenkin siihen makuun pikku hiljaa tottui, vaikkei se kyllä mikään makunystyröitä hivellyt ateria ollutkaan.

Mutta se on kyllä sanottava, että tuli ihan täysi olo noista kanapullista, söin niitä 7 kpl muusin ja kreikkalaisen vihersalaatin kera. Kenties joku hyvänmakuinen, kanaliemeen tehty kermakastike noitten kanapullien kanssa olisi voinut pelastaa paljon. Tuo kreikkalainen vihersalaatti oli muuten erinomaista, samoin kuin tuo muusi myös.