Siivosin tänään puhelimeni turhista yhteystiedoista eli sellaisten ihmisten yhteystiedoista, joiden kanssa en ole enää tekemisissä ja/tai sellaisista, joilla oli toksinen vaikutus muhun. Olen aika tyytyväinen, että viimeinkin sain tehtyä tän nyt, kun vanhassa puhelimessa en saanut poistettua näitä yhteystietoja, vaikka kuinka yritin.

En tiedä mikä siinä oli ongelmana, mutta ne ei tosiaan poistuneet mun yhteystiedoista, vaikka painoin sitä roskiksen kuvaa. Onneksi tässä uudessa puhelimessa sain nuo helposti poistettua.

Kyllä vähän hävetti, kun selaili niitä vanhoja viestejä mitä olin tiettyjen ihmisten kanssa lähetellyt silloin joskus. Uskomatonta, että siitä on vain n. 5-6 vuotta, mutta silti koen olevani nykyään valovuosia kypsempi ihminen kuin silloin.

Tänään nautiskelin lounaaksi lempisubini eli kokonaisen tonnikalasubin lempivihanneksillani ja majoneesilla. Oli siis tosi hyvää ja tällä kertaa maltoin myös napata tuosta herkku-subista muutaman kuvan, ennen kuin se päätyi masuuni.

tonnikalasubi.jpg

Eikös olekin herkullisen näköistä?

 

On ollut ihan mukavan rauhallinen lauantai, olen jutellut kavereiden kanssa ja ajattelin ehkä katsoa jonkin Vares-leffan nyt illalla. Kenties omaksi lempi Vares-leffaksi nousseen "Kaiden tien kulkijat". We shall see.

vares-ja-kaidan-tien-kulkijat.jpg