Piti tehdä jo eilen perinteinen edelllisen viikon painonkatsauspäivitys, mutten saanut aikaiseksi kunnes vasta tänään. Kiloja on tippunut -2,8 kg viime maanantaista eli yhteensä -6,1 kg alkuperäisestä korkeimmasta painosta ja päivittäinen kalorin saanti on ollut n. 2536 kcal viime viikolla. Tuo luku on siis päivittäinen keskiarvo, on ollut päiviä kun tuo luku on reilusti alittunut ja reilusti ylittynyt.

Pakko myöntää, ettei tämä laihdutus ole aina ollut helppoa. On ollut unettomuutta ja nälkäkiukkua ja välillä on tullut sellainen hällä väliä-fiilis, vaikka paino onkin koko ajan laskenut ihan sopivaa vauhtia. Juttelin sitten frendin kanssa eräänä päivänä kun tuntui, etten enää jaksa tätä painonpudotusta ja hän sai mut järkiini. Kyllä mä nyt aion sinnitellä
sinne tavoitteeseen asti, katotaan pitäisikö silloin pienen tauon, jossa opettelisi pitämään painon siinä saavutetussa lukemassa.

Olen myös pakottanut itseni kävelylle niinä päivinä, kun ei ole oikein huvittanut lähteä ulos ja kyllä se on mielestäni kannattanut. Mieli tuntuu virkeämmältä, kunto kohenee ja paino putoaa. Masu on nyt tällä painonpudotusmatkalla toiminut harvinaisen hyvin ja säännöllisesti, eli ruokavalioni on varmaan tällä hetkellä ideaali (vaikka ei aina tunnu
siltä).

Kyllä mä tätä elämäntaparemonttia aion jatkaa, mutta ehkä lisään yhden herkkupäivän viikkoon, ettei hermot olisi niin kireällä.