Ajattelin nyt tehdä tällaisen pienen tilannepäivityksen nyt aamutuimaan, koska en jaksanut tehdä sitä viikonloppuna. Mun piti itseasiassa julkaista tää jo eilen, mutta tuli teknisiä ongelmia ja en pystynyt.

En jaksa selittää mitä kaikkea tein viikonloppuna, joten tein pienen kuvakollaasin, kun kuvahan kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, eikös?

vkl_kuvakollaasi.jpg

Opiskelut on menneet eteenpäin, opin uusia juttuja mm. sen, ettei meidän tarvitsekaan osata kaikkea sitä mitä meille opetetaan, vaan jos esim. handlaa yhden osa-alueen tietystä jutusta kunnolla niin se riittäisi näyttöön.

Sain tästä uutta pontta opiskeluun, koska jos tarvitsee vaan panostaa kunnolla yhteen tiettyyn juttuun, niin se kyllä kiinnostaa, mutta luulin, että meidän pitää olla moniosaajia ja se vähän nakersi mun opiskeluintoa, koska en ollut hirveän hyvä yhdessä tietyssä jutussa, vaikka toisessa jutussa taas olen.

Ja siis kun kirjoitin siitä, etten halua olla mikään oman alani guru, niin se olisi kanssa vähän myöhäistä, koska oman alani gurut ovat yleensä aloittaneet jo lapsuudessa nämä hommat tai ainakin niiden harjoittelun.

Mutta siis kyllä mä haluan tehdä hyvää laatua ja nähdä vaivaa työni eteen, mutta en omistaa sille koko elämääni. Se ei ole mielestäni tervettä.