Viime viikonloppuna tuli käytyä meikkiostoksilla pitkästä aikaa, kun Sokoksella oli 3+1-päivät. Huomasin, että eräs kuolaamani värikäs luomiväripaletti, Nyxin Ultimate Shadow Palette, oli reilussa alennuksessa, niin pakkohan se oli mennä ostamaan.

meikit.jpg

Samalla matkaan tarttui myös kolme kynsilakkaa Lindexiltä, koska nekin olivat tarjouksessa (3 kpl 10 egellä). Nyt saa kyllä tehtyä värikkään meikin sateenkaarenväreissä :)

lumenen_10_marjakimara.jpg

Noiden lisäksi löysin myös Lumenen uutuus huulipunan sävyssä 10 Marjakimara. Väri on upea ja voimakas oranssinpunainen ja olen jo pidemmän aikaa kaipaillut juuri kirkkaan oranssinpunaista huulipunaa, koska mulla ei ole ollut sellaista sitten 2010-luvun alun.

Pysyy suht hyvin huulilla vaikka söisi ja joisi ja huomaa, että huulet näyttävät pulleammilta, kun on käyttänyt tätä huulipunaa. Itse tykkään kovasti tästä huulipunasta ja uskon, että tästä tuleekin mun luottopuna.

Ja jos ihmettelette miksen tehnyt perjantaina perinteistä kouluviikon päätöspäivitystä, niin olin aika paljon sosialisoinut sinä päivänä muiden oppilaiden kanssa ja ei oikein energia sitten riittänyt tekemään päivitystä.

Perjantai meni hyvin, pääsin pitkälle projektissani, oli hyvä ruoka koulun ruokalassa jne. Mutta nyt onkin taas uusi viikko alkanut ja luvassa on taas uusia kujeita.