Eilen oli pitkä päivä. Suuntasin jo aamupäivällä nokan kohti kaverin entisiä kotikulmia, koska olimme sopineet tapaavamme siellä. Oltiin sovittu tapaaminen eräässä ostoskeskuksessa ja kaikki istumapaikat oli karsittu siellä ihan minimiin, joten oli pakko mennä istumaan ravintolapöytään odottelemaan kaveriani.

Lähdettiin sitten kohti läheistä rantaa ja pysähdyttiin eräälle terassille yksille. Kaveri tosin otti limun, koska oli tullut autolla ja itse tilasin sitten siiderin. Oli mukavan aurinkoinen päivä ja oli kivaa vaihtaa kuulumisia kaverin kanssa. Sitten suuntasimme rannalle ja minä menin testaamaan merivesiä varpaallani. Oli ne ihan suht lämpimät, mutta toisaalta olen tottunut kylmään uimaveteen lapsena mökillä.

Suuntasimme sen jälkeen kohti erästä luontopolkua. Oli todella hienot maisemat ja kaveri jaksoi kärsivällisesti odotella mua, kun pidin taukoja, koska en ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa fyysisessä kunnossa. Juteltiin paljon ja käveltiin metsän ympäri. Kaveri osasi hienosti navigoida kaikissa tienhaaroissa, niin ettemme eksyneet ja kiertäneet ketunlenkkiä. Onneksi, koska olisimme voineet joutua paljon pidemmälle ja vaikeamaastoisemmalle reitille. Kierrettyämme luontopolun suuntasimme takaisin rannalle ja ostettiin jätskit jäätelökioskilta.

Sen jälkeen suuntasimme nokkamme kohti ostoskeskusta ja menimme erääseen ravintolaan hampurilaisille. Juteltiin tosi mielenkiintosista jutuista siellä ravintolassa ja on ihan mahtavaa, kun on tuollainen tieteellisistä ja nörttimäisistä jutuista kiinnostunut kaveri, jonka kanssa voi heitellä kaikenlaisia ajatuksia ja toinen ottaa kopin ja heittää takaisin oman näkemyksensä asioihin. Sen jälkeen suuntasimmekin parkkihalliin ja sain kyydin kotiin. Oli ihan mahtava päivä erinomaisessa seurassa ja tuntui, että kuntokin kasvoi.

PS. Mulla oli lyhyt kesämekko päällä eikä ketään tuntunut häiritsevän, vaikka tuuli joskus nostikin mekon helmaa ja vähän selluliittiakin vilahti ;)