Liityin Tinderiin viime perjantaina, koska olin taas tylsistynyt ja kaipasin jotain vaihtelua arkipäiviini ja ajattelin myös, että olisi kiva jutella uusille ihmisille. 

Päätin tällä kertaa tehdä realistisen profiilin, koska olen aiemmin käyttänyt n. 10 vuotta vanhoja kuvia ja en ollut laittanut aiemmin kuvia missä tulisi esiin vartaloni nykyinen koko. Tällä kertaa laitoin 2020-luvulla otettuja kuvia sinne sekä päivitin tekstin kuvaamaan nykyhetken kiinnostuksen kohteitani paremmin. 

Matcheja tuli niukemmin, mutten kuitenkaan ollut matchiton ja ajattelin, että ehkä ne jotka nyt karsiutuvat jatkoon ovat kiinnostavampia ja mulle paremmin sopivia kuin ne aiemmat. 

Mutta sitten multa meni samana iltana polvi sijoiltaan ja päädyin päivystykseen ja sen jälkeen olen ollutkin pitkälti vuoteenoma. Eräs lupaava matchi osoitti todelliset karvansa kun kuuli etten voikaan heti tavata häntä kuten hän oli toivonut. Laitan tänne kuvakaappauksen meidän keskustelusta: 

pekka_the_mulqvist.jpg

Oikeasti vituttaa tollaset kusipäät, joilla ei ole mitään empatiakykyä eikä kykyä ajatella muulla kuin omalla munallaan. Tuon jälkeen päätin poistaa koko paska-äppin ja muistin miksi aiemminkin aina päädyin lähtemään tuolta nopeasti pois.