Liityin Foodoraan ja tein ensimmäisen McDelivery-tilaukseni tänään. Ruoka saapui yllättävän nopeasti. Aluksi arvioitu toimitusaika oli about 30-40 min, mutta se päivittyi reaaliajassa ja ruoka saapui n. 15 min kuluttua tilauksesta oven taakse.

Tilasin Chicken El Maco-aterian ja pari jäätelöä ja ranskalaiset olivat ihan kunnolla lämpimiä ja hamppari lämmin, mutta ehkä hieman jäähtynyt eli sama kuin jos olisi itse hakenut tiskiltä ja vienyt kotiin. Jäätelöt ja juoma olivat kylmiä, jäätelöt ehkä vähän liiankin kylmiä mutta kaiken kaikkiaan todella herkullinen ateria eikä itse tarvinnut lähteä tuonne ulos rämpimään Mäkkäriin. Tuli ainakin yhtä nopeasti jos itse olisi autolla lähtenyt hakemaan take-awayna tuon aterian.

mcdelivery.jpg

Foodoran käyttö on tosi kätsyä, annat vaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä keksit salasanan. Tilausosoite jää nettisivullakin kirjautuessa muistiin pysyvästi ja voit valita sen kätevästi kun klikkaat tilausosoite-kenttää hiirellä.

Foodora-äpissä se taas on heti valmiina sen jälkeen kun olet antanut luvan käyttää puhelimesi sijaintia. Mutta se mikä sai minut liittymään juuri Foodoraan oli se, että Foodorassa pystyy maksamaan verkkopankin kautta tilauksen eli sinun ei tarvitse antaa luottokortti tai pankkikorttitietojasi Foodoralle.

 

Sinäkin voit liittyä Foodoran jäseneksi ja saada mukavan alennuksen ruokatilauksestasi seuraamalla alla olevaa linkkiä:

Rekisteröidy Foodoraan tästä

Saat 6 euroa alennusta seuraavasta ateriastasi, kun liityt Foodoraan tuon ylläolevan linkin kautta ja myös minä saan 6 euroa alennusta seuraavasta ateriastani, sen jälkeen, kun olet tehnyt vähintään 15 euron tilauksen eli se on molemmille win-win tilanne :)