Nyt kun olen odotellut jo useamman kuukauden pääseväni lukemaan Timo Tolkin uusimmista kuulumisista Seiskasta + kuolaamaan tuoreita kuvia, olen joutunut joka kerta karvaasti pettymään, joten päätin nyt itse tehdä tällaisen kuvapostauksen parhaimmista kuvista, jotka löysin Timo Tolkista pikaisesti googlettamalla.

Ei kestä kiittää, tää oli pelkkää nannaa mulle :)

komea_nuori_tolkki.jpg

Timo Tolkki nuorena kolmekymppisenä "Hyvää yötä ja huomenta"-ohjelman haastattelussa, jossa hän kertoi harkkineensa mm. alanvaihtoa ja opiskelua lastenpsykologiksi.

Mielenkiintoinen haastattelu, joka avaa Stratovarius-kitaristilegendan sielunmaisemaa. Ei tarvinne sanoa, että Tolkki miellyttää tässä kuvassa ja tuossa haastattelussa erittäin paljon tämän blogin pitäjän silmää ;)

tolkki_kitaravelho_tuskassa_2003.jpg

Tämä kuva on otettu Tolkin vielä ollessa Stratovariuksen kitaristi kun he esiintyivät Tuska-festivaaleilla v. 2003. (Kääk, siitä on 18 vuotta aikaa ja mä olin silloin vielä teinityttö. Tunnen oloni wanhaksi).

timo_tolkki_ja_timo_kotipelto.jpg

Timo Tolkki ja Timo Kotipelto ennen kuin Stratovarius hajosi

legenda_ja_kitara.jpg

Itse legenda ja yksi hänen kitaroistaan (älä kysy multa mikä kitara, en tiiä (Infinite?) :P). Musta Tolkille sopii erittäin hyvin tuo pitkä tukka tässä kuvassa ja se tekee hänestä nuorekkaan näköisen.

timo_tolkki_backstage.jpg

Timo Tolkki backstagella kenties 90-luvulla? (Jos joku tietää enemmän tästä kuvasta, saa laittaa kommenttia)

babyface_tolkki.jpg

Tolkki on tässä kuvassa melkein neljäkymppisenä ja edelleen tosi söpön ja nuoren näköisenä. Tolkilla on söpö babyface, joka yhdistettynä mustaksi värjättyyn pitkään tukkaan saa hänet näyttämään tässä(kin) kuvassa vuosia nuoremmalta.

tolkki_hot.jpg

Erittäin hotti kuva Tolkista, tässä on jotain ihanan äijämaista ja alkukantaista <3

tolkki_visions_kitara.jpg

Tolkki ja hänen kuuluisa Visions-kitaransa, josta hän on kertonut elämänkerrassaan

kitara_ja_legenda.jpg

Tolkilla riittää kustomoituja, komeita kitaroita

nuorekas_tolkki_2.jpg

Vaikka Tolkki on tässä kuvassa viisikymppinen, on hän edelleen nuorekkaan näköinen, kiitos babyfacen ja lievän pulleuden, joka silottaa rypyt.

En ihmettele, että Tolkki tapailee itseään huomattavasti nuorempia naisia, koska hän on itsekin tosi nuorekkaan oloinen.

Mutta tässä oli kaikista parhaimmat kuvat, jotka löysin Timo Tolkista. Toivottavasti teillä oli yhtä kivaa tätä postausta lukiessa kuin minulla tätä tehdessä :)

 

PS. Nyt lähden katsomaan DVD:ltä Bridget Jones - Elämäni sinkkuna-leffaa, joka kuuluu myös lempileffoihini Fifty Shades of Greyn ohella.

bridget-jones-elamani-sinkkuna.jpg

Pitääpä katsoa saisinko kirjoitettua pienen arvostelun Bridget Jonesista tähän blogiin jossain vaiheessa.