Yksi Tinder-matcheistani paljastuikin isäksi, vaikka profiilista sai helposti käsityksen lapsettomasta miehestä. Huokaus. Tuntuu, että kaikilla muilla mun ikäpolven ihmisillä on ollut niitä exiä ja joillain myös lapsia ja itse en ole löytänyt edes sitä ensimmäistä (ja toivon mukaan myös viimeistä) poikaystävää, vaikka olen vuosien varrella ollut ihastunut moneen ihmiseen. En tosin hirveän moneen, mutta kuitenkin sen verta moneen, että olisi luullut, että edes heistä yhden kanssa olisi kemiat natsanneet, mutta ei.

Kai se on niin, että jotkut on tarkoitettu olemaan sinkkuja. Vanhoja poikia ja vanhoja piikoja on aina ollut historian alkuhämäristä alkaen, mutta heistä ei paljoa tiedetä, kun ei ole ollut tällaisia käteviä blogialustoja noina aikoina.

 

Pakko muuten sanoa, että tuo Foodora on todella kätsy palvelu. Tänään tilasin taas Foodoralla ja vaikka luki, että tulee vähän myöhässä, niin tuli kuitenkin aikaikkunan sisällä perille. 

En tiedä viitsiikö tässä enää edes käydä missään ravintolassa, vaikka koronasta jonain päivänä päästäisiinkin eroon, sen verran helppoa ja mukavaa on tämä ruoan kotiin tilaaminen.

 

PS. Jos et ole vielä liittynyt Foodoran asiakkaaksi ja haluaisit sinne rekisteröityä sekä saada vähän alennusta niin klikkaa alla olevaa linkkiä:

https://www.foodora.fi/referral?code=86c6ccf0d3a0ec85a882adb06cdedb9c&geid=PO_FI

Saat 6 euron alennuksen 15 euron tilauksesta liittymistarjouksena :)