Tänään oli taas vaikea tehtävä, jota tehtiin koko koulupäivä. Jännä kyllä, vaikka se edellinen tehtävä (josta tiistaipostauksessa stressasin) oli helpompi tai no, ainakin erilainen kuin tämä, niin tuntui, että nyt pääsin jyvälle siitä mitä piti tehdä ja sain tarpeeksi apua opettajalta.

Tuntui, että opin uusia juttuja ja olin aika tyytyväinen siihen, miltä sain oman versioni tuosta tehtävästä näyttämään.

 

Postissa tuli myös aiemmin tilaamani pääkallohuppari ja se oli siis vielä mageempi luonnossa kuin kuvissa. Tosi hienot värit ja pähee pääkallo sekä sopivan kokoinen, voiko enempää toivoa?

Myös tilaamani leopardikuvioinen alusvaatesetti tuli postissa tänään. Tilasin siis tuon hupparin eri paikasta kuin nuo alusvaatteet, mutta kummatkin saapuivat tänään.

 

Tuntui, että näissä tänään saapuneissa rintaliiveissä kuppikoko oli just sopiva, mutta ympärysmitta oli vähän nafti. Nämä muuten olivat kaarituettomat rintaliivit. Minähän valitinkin jossain aiemmassa postauksessa, etten koskaan enää tilaa kaarituettomia rintaliivejä, kun niistä pursusi rinnat niin rumasti ulos, mutta kyse oli vain siitä, että olin tilannut ne aiemmat liian pienellä kuppikoolla ja ympärysmitalla.

Nyt tilasin 2 kuppikokoa isommat kuin ne aiemmat ja nämä uudet istuivat tosi kauniisti ja olivat suht mukavat päällä, tosin vähän tiukat selästä. Se on musta jännä, että kaarituellisissa rintaliiveissä sopii pienempikin kuppikoko, mutta kaarituettomissa pitää oikeasti olla iso kuppikoko, että on sopiva.

Nuo alushousut jotka tilasin noiden rintaliivien kanssa olivat myös ihan sopivat, tosin en usko, että otan niitä arkikäyttöön. Ne ovat mikrokuitua ja en tykkää käyttää normaalisti mikrokuituisia pikkareita, kun ne hiostavat ja aiheuttavat ihottumaa alavatsaan.

Säästän niitä special occasioneihin, esim. lääkärin tarkastukseen, jossa haluan että mulla on siistit alusvaatteet. Kotona kuljen omissa vähän rispaantuneissa, mutta sitäkin mukavammissa puuvillaisissa kotipikkareissa ;)