Nyt on vuorossa tiistain ateriapäiväkirja. Aloitin aamun lasillisella kylmää Cokis Zerota ja se maistui ihanalta. Sitten söin kolme Anthon Berg-konvehtia. Sitten alkoikin koulupäivä.

Juteltiin opettajien kanssa harjoituspaikkojen hakemisesta ja kyselin, että riittävätkö nämä meidän koulussa tekemät tehtävät todistamaan meidän taidot työnantajille ja tämä jäi nyt vähän auki. Toinen opettaja oli sitä mieltä, että kyllä riittävät ja toinen oli, että ei ihan. Joten kaipa tässä pitää sitten tehdä vähän extraa päälle, että saa sen harjoittelupaikan. Who knows?

Sitten lounaaksi söin alla olevassa kuvassa näkyvän Mäkkärin Chicken El Maco-aterian ja jälkkäriksi mansikkasundaen.

chicken_el_maco_ateria.jpg

Oli muuten eka kerta kun tilasin Woltilla aterian kotiin. Todella kätsy äppi, kun voi maksaa MobilePaylla ja tilausta oli helpompi seurata kuin Foodorassa ja karttanäkymä päivittyi reaaliajassa, toisin kuin Foodoralla. Oli kyllä ihan herkullinen ateria.

Sitten myöhemmin kävin kaupassa ja ostin vähän Janssonin kiusausta, jonka bongasin lämpötiskiltä. Se oli kanssa tosi hyvää, mutta en ottanut sitä kuin puoli kauhallista koska olin jo syönyt tuon Mäkkäriaterian.

Sitten maistoin pari kappaletta maltitolilla makeutettua Cavalier-konvehtia, joista en oikein välittänyt. Ostin kaupasta myös rommirusinajäätelöä, jonka varmaankin korkkaan tässä illan aikana, mutta tällä hetkellä olen edelleen aika täynnä tuosta Mäkkärin ateriasta.

Suklaata olen syönyt tänään vähemmän kuin yleensä, mikä on painonhallinnan kannalta ihan hyvä juttu. Mutta vielä on päivää jäljellä ja tilanne tosin saattaa muuttua illan myötä...