Kävin eilen puistokävelyllä hyvän ystäväni kanssa, jota en tämän koronariskin takia ole nähnytkään livenä sitten viime joulukuun, jolloin annoin hänelle joulu/synttärilahjan. Nyt kun olemme molemmat saaneet koronapiikin, niin uskalsimme pitkästä aikaa taas tavata. Oli aika tuulinen päivä eilen, mutta minulla ei kyllä ollut kylmä, vaan painelin menemään pitkässä naruolkaimisessa maximekossa. Tuntui ihan mukavalta, kun tuuli puhalsi mekon alle.

Meidän piti ottaa jäätelöt puiston läheiseltä jäätelökioskilta, mutta sen myyjä oli mennyt tauolle, joten jatkoimme puistoon ilman jätskiä. Oli todella hieno sää, aurinko paistoi ja meri kimmelsi kauniisti. Kävelimme jonkin matkaa ja sitten istuimme puistonpenkille vaihtamaan kuulumisia. Puistossa oli kyllä porukkaa, mutta oli siellä myös vapaita penkkejä. Kaipa se johtui tästä tuulisesta päivästä, ettei ollut liikaa porukkaa liikkeellä. Sitten kävelimme pidemmälle ja löysimme kauniin kirsikkapuun, josta otin alla olevan kuvan.

puistossa.jpg

Kiersimme pidempää kautta takaisin sinne, mistä olimme tulleet ja minä päädyin paluumatkalla Mäkkärille jätskille, kun kaveri taas paineli kotiinsa, koska hän pelkäsi, että sieltä Mäkkäristä olisi voinut saada koronatartunnan. Paljon oli hälytysajoneuvoja liikkeellä, mikä mahtoi olla syynä?

Kävin vielä kaupan kautta ostamassa vähän purtavaa illaksi ja suuntasin nokan kohti metroa. Huomasin, että moni tuijotteli aika avoimesti mua siellä metrossa. Tiedän että oon lihonnut aika paljonkin näiden muutamien vuosien aikana, mutta kyllä se vähän ihmetyttää, eivätkö ihmiset muka koskaan ole nähneet lihavaa naista kesämekossa?

Kuulin myös joitain fatfobisia kommentteja tuolla mun reissulla, ennen metromatkaa, mutta ne menivät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ärsyttää tuo ihmisten ennakkoluuloinen suhtautuminen lihaviin ja pinnallinen arvomaailma. Ei lihava ihminen ole mikään "sika" tai "porsas" ja miksi sellaisen fiksun ja söpön eläimen nimeä käytetään loukkauksena? Ihan tyhmää.