Tuli herättyä vähän yli keskiyön, arvaattekin kenties mihin. En voinut niistääkään kun illalla tuli verta nenästä, joten piti vain sietää tukkoinen fiilis :(

No selasin sitten vähän aikaa nettiä ja join pari lasia mehua ja menin takaisin sänkyyn. Sainkin nukuttua ihmeen hyvin ja heräsin vasta kymmenen aikoihin, enkä edes tukkoiseen nenään.

 

Ylllätyin iloisesti kun kävin vaa'alla tänä aamuna. Paino oli ollut vähän noususuuntainen joulun herkuttelujen jäljiltä mutta nyt se olikin laskenut kilolla. Selvästi oikeaan suuntaan menossa ja tänään aionkin syödä kevyemmin ja jättää Wiener Nougatit rasiaansa. Tänään syötiin herkullista ja terveellistä kotiruokaa, kermaista tonnikalapastakastiketta ja perunaa ja vihanneksia.

kotiruokaa.jpg

 

Wlan-modeemi muuten hajosi eilen illalla tossa kuuden maissa pariksi tunniksi. Ajattelin silloin, että saadaankohan se kuntoon ennen huomista, saanko päivitettyä blogia. Toki harmitti kanssa se, etten pystynyt kuuntelemaan netistä musaa, lukemaan keskusteluja tai selaamaan nettivaatekauppojen valikoimia. Youtubea sen sijaan pystyin ihan hyvin katselemaan myös kännyllä. Toki olisihan noita muitakin voinut tehdä kännyllä, mutta osa sivuista joista tykkään ei ole kauhean hyvin optimoitu kännylle. No se saatiin sitten kuntoon, mutta tavallinen uudelleenkäynnistys ei riittänyt vaan se piti resetoida ja anttenijohdot piti irrottaa ja laittaa takaisin. Aikaisempi modeemi oli kestänyt meillä monta vuotta ennen hajoamista, tämä taas oli ostettu tämän vuoden keväällä. Onneksi se kuitenkin nyt taas toimii, mutta vaikuttaa olevan heikompaa tekoa kuin aiempi.