Ei tullut sitten päivitettyä edellisen kerran kun tuli Rakkauden seikkailu. Ei ole jotenkin ollut sellaista fiilistä, että jaksaisin päivitellä hirveästi blogia ja opiskelutkin ovat vähän takunneet. Mutta joka tapauksessa ajattelin nyt tehdä tästä toka vikasta Rakkauden seikkailu jaksosta päivityksen.

Tosiaan, kilpailijoita oli enää kolme jäljellä eli Sergey, Tico ja Rünno kun Manu jätti viime viikolla leikin kesken. Kun Manu viime viikolla sanoi, että ei tunne muuta kuin ystävyyttä Markoa kohtaan niin mielestäni Marko näytti vähän pettyneeltä, vaikka sanoikin, että tunsi samoin. Mutta Marko ei muutenkaan varmaan halua näyttää liian avoimesti tunteitaan, ainaakaan TV:ssä.

Tässä jaksossa jokaisen piti järjestää unelmatreffit Markolle. Missasin tosin vähän Rünnon treffeistä kun käväisin vessatauolla, mutta vaikutti, että Rünno on ainoa, jonka kanssa Markolla on jonkin sortin fyysistä jännitettä.

Ticon treffit olivat vauhdikkaat ja hauskan näköiset, vähän hurjatkin, mutta Ticon ja Markon välillä ei tuntunut olevan minkäänlaista jännitettä.

Sergey piti tyylikkäät illallistreffit, joissa ilmoitti lähdöstään koko poppoolle. Sergey oli rehellinen, kun huomasi, ettei hänellä ollut kehittynyt tunteita Markoa kohtaan ja halusi mieluummin olla sinkku. Mutta alussa mielestäni hänellä kyllä jonkinlaisia tunteita oli Markoa kohtaan, mutta ne lienevät kylmenneen kun Marko ei avoimesti vastakaikua antanut.

Nyt on sitten kahden miehen kisa eli kumpi päätyy Markon pariksi, Tico vai Rünno? Itse veikkaan, että vaikka Marko pitääkin paljon Ticosta, mutta koska heillä ei ole sellaista jännitettä kuin Rünnolla ja Markolla, niin Tico lähtee yksin kotiin.

Toisaalta, Markoa voi myös pelottaa Rünnon tunteiden voimakkuus, jolloin hän päätyykin valitsemaan Ticon.

Aika jänskää, en malta odottaa vikaa jaksoa.