Heräsin aamuyöllä siihen, että nukuin jotenkin huonossa asennossa ja sänky painoi vasenta reittä. Tuntui oudolta ja kivuliaalta siinä, joten pakotin itseni nousemaan sängystä jaloittelemaan, ettei vain tulisi veritulppaa. Kovin kauan en kuitenkaan jaksanut jaloitella, kun halusin takas nukkumaan, mutta toivottavasti ei oikeasti mitään veritulppaa tulisi tuollaisesta, ehkäpä se oli vain lihas.

 

Olen sitten tänään pyrkinyt pitämään kalorit pienempänä kuin eilen ja olen aika hyvin tähän mennessä onnistunut. Tuli syötyä tonnikalasubi päivälliseksi sivistyneesti lautaselta haarukalla ja veitsellä, koska en voi pureskella vasemmalla puolella. Hyvin se meni ja tuli syötyä hitaammin kuin tavallisesti ja tulikin ihan täysi olo vaikka oli vain puolikas subi. En tällä kertaa ottanut paprikaa, kun siinä olisi ollut liikaa pureksittavaa. Muuten olen syönyt tänään vain jogurttia, vauvanruokaa ja vanukkaita. Silti kalorit ovat pysyneet alle 1600 kcalissa tähän mennessä eli todennäköisesti saan ne pysymään alle 2400, joka on se sallittu kalorimäärä mun painolle, että paino tippuu.

 

Eipä tässä muuta ihmeempää, soitin myös mummolle ja kysyin vointia. Oli mukava jutella mummolle pitkästä aikaa, mutta suru on kova. Mutta pikkuhiljaa eteenpäin mennään, päivä kerrallaan.