lihava_nainen_ja_hoikka_poikayst%C3%A4v%

Olen huomannut näiden vuosien saatossa, mitä olen TV:tä ja nettiä seurannut, että lihavilla naisilla näyttää olevan paljon kysyntää Yhdysvalloissa. Siellä näkee reilusti ylipainoisia, luonnollisesti (ja joskus myös runsaammin) meikattuja kauniita naisia naimisissa tai ainakin parisuhteessa hoikempien ja komeiden miesten kanssa.

Edes erittäin runsas, yli 100 kg ylipaino naisella ei näytä olevan este monelle miehelle, kun taas täällä Suomessa jo esim. muutaman kymmenen kilon ylipaino naisella on dealbreaker ja aiheuttaa ylitsepääsemättömiä ongelmia makuuhuoneessa suomalaiselle miehelle.

Mistä tämä miesten valtava preferenssi- ja potenssiero sitten johtuu? Kenties kyseessä voisi olla kulttuurillinen ero tai sitten se, että Yhdysvalloissa on paljon suurempi väestömäärä kuin Suomessa tai sitten taustalla on jokin muu syy. En itse tiedä, koska en ole perehtynyt Yhdysvaltojen kulttuuriin ja historiaan niin syvällisesti.

Mutta Suomessa miehet monesti vetoavat siihen, että miehet ovat visuaalisia olentoja (naisetko eivät ole vai?) ja sen takia on fyysisesti mahdotonta harrastaa seksiä lihavan naisen kanssa, koska ei tule sitä visuaalista kiihoketta siitä naisesta ja näin ollen tulee niitä potenssiongelmia. Näin ovat sanoneet aika monet miehet, jotka eivät itsekään ole kovinkaan visuaalisesti kiihottavia.

Jännä juttu, että Yhdysvalloissa näillä erittäin hyvännäköisillä, hoikemmilla miehillä ei ole tätä samaa potenssiongelmaa, vaan he elävät monella tasolla tyydyttävässä parisuhteessa lihavien naistensa kanssa. Miksei sitten Suomesta löydy tällaisia miehiä?Uskon, että heitä kyllä on myös Suomessa, mutta kysyntä ja tarjonta ei vain kohtaa.

Yhdysvalloissa on Tinderin kaltainen deittiäppi, joka on suunnattu nimenomaan lihaville ihmisille ja heistä pitäville (en valitettavasti muista sen nimeä, kerran sattumalta löysin kun googlailin) ja mielestäni sellaiselle voisi olla kysyntää myös Suomessa. Nyt olisi saumaa jollain mobiilisoftatalolla tehdä tuosta suomalaisille sopiva versio.

Tätä ideaa saa vapaasti käyttää.