animalmagnetism.jpg

Pidän kasarirokista ja kuuntelen sitä paljon, itseasiassa erittäin paljon. Muistan kun kuuntelin ensimmäisiä kertoja Scorpionsin The Zoo-biisiä, joka on heidän Animal Magnetism-albumilta ja josta pidän paljon. Kuuntelin sitä myös tänään ja muistelin, kun näin tuon albumin kansikuvan ekan kerran ja mietin, että mikähän sen pointti on. Se vähän ärsytti minua.

Näytin sen eräälle Eliakselle. Kysyin häneltä, että mitä mieltä hän oli siitä. Oliko se hänen mielestään seksistinen, rinnastettiinko siinä nainen koiraan, että oliko nainen siinä niinkuin miehen "bitch", mutta Elias sanoi, että ehkäpä kysymys olikin siitä, että nainen ja koira olivat molemmat miehen parhaita ystäviä. Se oli mielestäni kauniisti sanottu ja oli jännä huomata, että se oma tulkinta olikin ehkä liian yksiulotteinen.

Joten miettikää, kun seuraavan kerran huomaatte ärsyyntyvänne jostain, että mikä on se syy ja voisiko sen ärsyttävän asian tulkita myös toisella tavalla, kysykää vaikka jonkun kaverinne mielipidettä. Se voi avartaa.