Jos ihmettelette miksi blogia ei ole päivitetty nyt pariin päivään, niin se johtui siitä, että olin asioilla toisessa kaupungissa, liittyen hautajaisiin. Nyt olen taas kotona ja blogin äärellä. Matkan aikana tuli bongattua uutuuksia, joita ei ole lähellä sijaitsevissa kaupoissani ja tuli testattua niitä mm. Valio Herkku suklaa-vanukas, Valio Herkku suklaa & suolainen kinuski, Tutti Frutti-munkki sekä Magnum Double Gold Caramel Billoinare. Pidin kaikista edellä mainituista ja voittekin arvata, että kaloreita ei tällä reissulla laskettu ;)

 

Tuo Magnum Double Caramel Billoinare oli erityisesti minun makuuni, siinä oli erinomainen valkosuklaa kuorrute, jossa oli pekaanipähkinän palasia sekä sen alla aivan mielettömän herkullista kinuskikastiketta. Itse jäätelö oli myös todella herkullista. En ole tätä makua bonganut pk-seudun Prismoissa mutta Tampereelta löysin.

Tutti Frutti-munkki oli hedelmäisen makuinen uutuus, jossa oli vihreä kuorrute, jonka päällä Tutti Frutti-makeisilta maistuvia pieniä palloja ja sisällä persikkahilloa. Tykkäsin myös siitä.

Valio Herkku suklaa & suolainen kinuski oli hyvänmakuinen vanukas, jossa oli suklaan dominoivampi maku mutta sekoittuneena kinuskiin.

Valio Herkku suklaavanukas taas maistui suklaiselta, mutta ei niin voimakkaasti kuin Pirkka kaakaovanukas, joka on oma lempparini.

 

Oli kyllä todella kylmä myös Tampereella ja tuntui kun käveli ulkona, että jopa nenäkarvat jäätyivät, mutta onneksi hotellihuone oli todella lämmin ja sänky pehmeä. Eipä tässä muuta tule mieleen, hyvää Runebergin päivää teille rakkaat lukijat ja nauttikaa herkullisista Runebergintortuista :)