Tartuin sitten eilen saksiin, hetken mielijohteesta, kun kyllästyin mun silmille tulevaan otsikseen enkä ollut tyytyväinen siihen miltä näytin otsatukka pois otsalta vedettynä. Tulihan siitä vähän kotikutoisen näköinen mutta eikös koronatukka olekin nyt muotia?

 

Eilen uusi vuosi vaihtui sateisissa merkeissä. Kävin eilen illalla ulkona katsomassa näkyisikö ilotulituksia. Kovasti paukkui ulkona mutta paljoa mitään ei näkynyt. Avattiin uuden vuoden kunniaksi sitten äidin jemmaama Fazerin suklaarasia. Se oli niitä vähän hienompia rasioita, joissa kaikkia harvinaisia makuja mm. maraschinoa. Aivan ihanaa suklaata ja herkullinen lopetus koronavuodelle. Sipsejäkin meni dipin kanssa kiitettävästi vaikka jäi niitä vielä ylikin.

 

Heräsin sitten aika myöhään tänään, nukuin yli uudenvuoden konsertin alun kun eilen tuli mentyä niin myöhään nukkumaan. Pakko myöntää, että tuli mässytettyä aika paljon hyvää eilen. Hampurilaisia, suklaata, kakkua ja sipsejä dipin kanssa joten en ihmetellyt kun paino oli pikkasen noussut tänä aamuna. Mutta tänään aion syödä vähemmän herkkuja ja tänään onkin luvassa kevyttä kotiruokaa.

 

Uuden vuoden lupauksia en kauheasti yleensäkään tee, mutta on tietyt asiat joihin haluan pyrkiä ja lupaukseni liittyivät niihin. En paljasta niitä vielä, sitten kun v. 2022 vaihtuu voin kertoa mitä lupasin ja toteutuivatko lupaukseni ;)