Kävin eilen Lidlissä ostamassa vähän herkkuja varastoon ja tänään sitten päädyin maistelemaan niitä. Ostin sellaisia minisuklaasuukkoja, jotka muistuttavat vähän Brunbergin suukkoja sekä vegaanista banaanijätskiä.

lidlin_minisuklaasuukot.jpg

Nuo minisuklaasuukot ovat mielestäni aivan ihania ja niitä tulee helposti napsittua useampi. Noita suklaasuukkoja on yhteensä 32 kappaletta ja niistä valkosuklaasuukkoja on 8 kpl ja maitosuklaasuukkoja 8 kpl ja loput 16 kpl on tummasuklaasuukkoja. Nuo ovat kaikki tosi hyvän makuisia ja se valkoinen "kreemi", mikä on noiden sisällä, muistuttaa Brunbergin "kreemiä", mutta on vähän eri makuista, eivätkä nuo suukot ole yhtä isoja kuin Brunbergin.

Omat lempparini ovat nuo valkosuklaa- ja maitosuklaasuukot, mutta on ne tummasuklaasuukotkin ihan hyviä kanssa. Tuossa valkosuklaasuukossa oikeasti maistuu tuo valkosuklaa ja se vie kielen mennessään. Nämä ovat kampanjatuote, joten näitä saa vain rajoitetun ajan.

lidlin_vegaaninen_banaanij%C3%A4tski.jpg

Sitten tesivuoroon pääsi tuo Lidlin Gelatellin Banana Chunk-vegaanijätski, joka oli ihan mielettömän herkullista. Maku muistutti Ben & Jerrysin Chunky Monkeya, mutta oli mielestäni parempaa ja nämä suklaapalat eivät olleet niin kovia kuin ne hampaan lohkaisijat Chunky Monkeysissa. Mutta periaatteessa sisältö oli sama eli mantelimaitoon tehtyä vegaanista banaanijäätelöä, jossa saksanpähkinää ja suklaapaloja seassa.

Itse banaanijäätelöiden vankkumattomana ystävänä olen iloinen, että Lidl on nyt täyttänyt tämän Chunky Monkeyn ja One Loven poismenon aiheuttaman aukon banaanijäätelövalikoimassa.

pizzapuustit.jpg

Edellä mainittujen lisäksi bongasin eilen myös Pizzapuustit-nimellä kulkevan uutuustuotteen Prismasta. Se on kuin suolainen pikkukorvapuusti, joka maistuu pizzalta. Tässä puustissa maistuu voimakkaasti yrttinen, pizzamainen tomaattikastike sekä puustin taikina ja omaan makuuni nämä ovat vastustamattomia pikkusuolaisia. Tuli napsittua näitä 6 kpl(!) aamupalaksi. Ostin sitten uuden pussin tilalle.

Sitten mua hemmoteltiin vielä lisää tänään, kun bongasin kalapullia tillikermakastikkeessa lähi K-kaupasta ja pakkohan niitä oli ostaa. Otin muusia kaveriksi ja oli ihan taivaallisen herkullinen annos.

Siis nuo kalapullat olivat aivan suussa sulavia ja se kermainen tillikastike, en pysty edes sanoin kuvailemaan kuinka herkullista se oli. Muusi vielä kruunasi tuon jumalien herkun. Se oli niin täydellinen ateria kuin vain voi olla. En valitettavasti napsaissut tuosta annoksesta kuvaa, kun vesi oli ihan kielellä, kun sain laitettua tuon aterian lautaselle.

 

Tänään tosiaan oli herkkupäivä, eikä kaloreitakaan pahemmin laskettu, mutta en kuitenkaan vetänyt noita herkkuja ihan överisti, vaan yritin pitää kohtuudessa tuon herkuttelun.

Olen muuten pikkaisen laihtunut taas, en tosin merkittävästi, mutta aina kun suunta on tässä painossa alaspäin, niin se on vaan plussaa :)