Tänään on ollut suht mukavan löysä lauantai. Nukuin vähän miten sattui ja heräsin lopulta klo 13 iltapäivällä. Tilasin sitten subin Foodorasta, joka kesti hävyttömän kauan valmistua ja se ei siis ollut lähetin vika, vaan ravintolassa sattui olemaan ruuhkaa. Sitten kun se lopulta saapui, niin kyllä se oli herkkujen herkkua :)

Sitten olinkin vähän aikaa koneella ja menin takaisin sänkyyn ja heräsin uudestaan klo 19 maissa. Takaovi oli auki, joten kuului älyttömän hyvin noi naapurin ja sen vieraiden jutut tänne.

Jotenkin tullut vähän sellainen kuva (mitä tämä naapurin ja sen vieraiden jutut vahvisti), että sitten kun ihmiset saavat lapsia, niin ne jutut vähän jämähtää vain niihin lapsiin. Esim. ihmetellään, kun meidän Pia-Petteri syökin aikuisten ruokia tai valvoi myöhään ulkomaanreissulla. Jotenkin ulkopuolisen korviin ne jutut on, noh, suoraan sanottuna aika helvetin tylsää kuunneltavaa ja jos itse hankkisin jonain päivänä lapsia (mitä toki pidän erittäin epätodennäköisenä), toivoisin, ettei mun jutut ihan tollaisten asioiden ympärillä vaan pyörisi.

Olen kyllä ihan tyytyväinen, ettei mua tällaisena sinkkuna ja lapsettomana naisena kutsuta mihinkään perheiden illanviettoihin ;)