En sitten saanut kunnon yöunia viime yönäkään vaan lähinnä kääntyilin sängyssä ja välillä katselin Youtubea. Mutta nukahdin sitten klo 6 aamulla ja heräsin klo 12 maissa, jolloin söin aamupalan, eli kaksi ruisleipää, joissa soijaleikkeleitä päällä ja jugurtin ja pari lasia mehua. Mua alkoi vielä väsyttää myöhemmin iltapäivällä, joten menin takaisin sänkyyn ja heräsin kuuden pintaan illalla. En kauheasti vielä muuta ole kerennyt tehdä kuin syödä illallisen tänään.

 

Haluaisin pudottaa painoani about 10 kg tänä vuonna. Uskon, että se tulee olemaan vaikeaa, koska rakastan kaikkia makeita herkkuja, mutta toivon, että pystyn siihen. Se olisi hyvä asia moneltakin kannalta. Mahtuisin taas vanhoihin vaatteisiini, jaksaisin tehdä pidempiä kävelymatkoja ja turvavyö ei tuntuisi niin tiukalta.

 

Käveltiin taas eilen lumipyryssä. Huh, kun alussa tuntui tosi raskaalta hengittää, kun kulki vastatuuleen ja tuuli pöllytti lunta päin kasvoja, mutta kyllä siihenkin sitten tottui aika nopeasti. Tällainen talvikeli on just mun mieleen. En pidä liukkaasta, en pidä jäästä mutta pidän lumesta. Voisi sanoa, että nyt eletään mun ideaalitalvea. Kuulemma on ennustettu -25 asteeen pakkasiakin jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa, mikä taas ei kuuluisi mun ideaaliin, mutta saa nähdä toteutuuko tuo ennustus. Toivottavasti ei. Tää nykyinen lämpötila on just hyvä, kun jaksaa kävellä ulkona ja ei tule kylmä kun kunnolla vaatetta päällä.