Sain sitten viimeinkin kunnolla unta napaan viime yönä, vaikka mulla oli ollut aika kova jalkasärky useamman tunnin ennen nukahtamista. Löysin lopulta sellaisen asennon missä jalkaan ei särkenyt ja nukahdin.

Lähdettiin sitten vanhempien kanssa aamupäivällä kohti erästä pikkukaupunkia itäisemmällä Uudellamaalla, jonne toinen vaarini on haudattu. Oli tosi kaunis päivä ja mukavan lämmintä, joten laitoin tänään päälle erään uuden, käyttämättömänä olleen pinkin topin, jonka olin tilannut Zizziltä aiemmin tänä keväänä. Se on tosi mukava päällä ja hirveän sievä.

Mentiin sitten vaarin haudalle ja siistittiin sitä, koska sitä oli linnut vähän sotkeneet ja muutamia rikkaruohon alkuja kasvoi siinä haudan ympäristössä, jotka nyt kitkettiin pois. Mentiin sitten muiden sukulaisten kanssa kahville ja otin herkullisen prinsessakakun palan ja sitruuna-jääteetä. Sen jälkeen vähän kiertelimme autolla kaupungissa, kunnes suuntasimme takaisin kotiapäin.

Pysähdyttiin myös ABC:llä syömässä ja olin jo kotona tarkistanut sen menun ja huomannut, että sitä oli vähän uudistettu. Siellä oli aivan erinomainen salaattipöytä, joka sisältyi aterian hintaan. Otin vähän kaikenlaista salaattipöydästä, kuten tuosta alla olevasta kuvasta näkyy. Tuo fetajuusto oli aivan erinomaista. 

abcaseman_salaatti.jpg

Sitten olikin pääaterian vuoro, joka oli ranskalaisia ja broileria bearnaise-kastikkeessa. Se oli ihan jees, mutta vähän kaipasin aiemmin menussa ollutta Mestarin broileria, josta oli tullut jo oma suosikki.

abcaseman_bearnaisebroileri.jpg

Sitten napattiin vielä vähän herkkuja kotiinviemiksi ja suunnattiin sieltä suoraan kotiin. Oli ihan kiva reissu, mutta jotenkin tää lämpö ja pitkä tienpäällä olo tekivät musta ihan naatin ja tuntuu, etten tänään kyllä jaksa tehdä enää mitään raskaampaa vaan otan rennosti ja nautiskelen jääkylmää kolaa.

Toivottavasti myös teillä on ollut mukava helatorstai, rakkaat lukijat :)

PS. Kävin eilen treffeillä, mutta olin niin uupunut sen jälkeen (heh, en "siitä" syystä, senkin tuhmeliinit) etten jaksanut kirjoittaa siitä blogipäivitystä. Mutta lupaan, että teen siitä päivityksen jossain vaiheessa.