Olen nyt ollut n. 2 kk Tinderissä ja nyt alkaa tuntua, että alkaa jo riittää. Sen verran monenlaista hiihtäjää tullut matchiksi, jotka alussa vaikuttaneet tavallisilta ja täyspäisiltä, mutta mitä paremmin on tutustunut, sitä oudompaa juttua paljastuu taustalta.

Yhdellä vakavasti päihderiippuvaisia ja mielenterveysongelmaisia perheessä + vaikutti myös itse erikoiselta kun enemmän jutteli hänen kanssaan, toinen taas samaistui Jack Nicholsonin roolihahmoon Hohto-elokuvassa ja pohti, että tunteja kestävä käden irtisahaaminen kauhuelokuvassa voi olla taiteellista ja kiinnostavaa katseltavaa, kolmas taas halusi nähdä melkein heti paljasta pintaa ja oli vain kiinnostunut rinnoista, neljäs ei suostunut videopuheluun vaikka oltiin jo juteltu pari kuukautta ja keksi aina uusia tekosyitä miksei voitu jutella + paljastui päihdeongelmaisen teinin isäksi.

Oli siellä yksi normaalin ja älykkäänkin tuntuinen, mutta hänestä oli ongelmallista etten ollut tällä hetkellä työelämässä. Eli kiitos taas Tinder kun näytit todellisen karvasi, mulle alkaa pikkuhiljaa riittää tältä erää.